Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2014 15:05 - БСП се нуждае от силен лидер !
Автор: orlivanov Категория: Политика   
Прочетен: 1424 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 БСП се нуждае от силен лидер !

 

 

       Не ми се пише , но се налага , а вие четете и не мълчете !

Завързалата се медийна и клюкарска битка между Станишев и Първанов води до укрепване властта на Герб и пълно разочарование в редиците на БСП.

Мнозинството от БСП и симпатизантите са отегчени , отчаяни и разочаровани, партията върви към пълен провал и спад на доверие.

       Възпитаниците на БСП нямат общ език , нямат партиина култура  еднопосочни действия и мисли , да седнат на масата на помирението.Забравят ли,че всичко постигнато от тях се дължи именно на тази партия и тези хора,свели глави и изумени от тяхната жажда за власт и лични интереси?Нима не бяха на власт , не се “доказаха”, не ги видяхме и ние и целият народ?Нима не разбраха , че с техните “морални победи”на изборите и чрез техните олигархични обвързаности и принадлежности не са необходими на българският избирател както и на партийните структори.!?

Всеки избор предложен , гласуван и избран от лобитата на Първанов и Станишев означава,че Партията запазва своето статукво и върви към разцепление и обезличаване!?Със всеки техен избор БСП “мутира”в пространството и времето губи доверие , членска маса , симпатизанти...социалистите не заслужават това!

       БСП не се нуждае от лизачи , подмазвачи и политически хамелеони , от хора с лични амбиции и корпоративни и олигархични интереси.В последно време това е още по-видно , размърдаха се емисарите,пътуващите проповедници и нагаждачите.”Новите”стари муцуни са в действие , нагло,безочливо и с безброй платени медийни изяви!

       Партията се нуждае от незабавна Промяна,промяна към по-добро,победа на Лявата идея  и здравите сили в нея,по пътя на съгласието и с демократични средства!

       Промяната в БСП трябва да доведе до сплотяване на членската й маса и една много широка обществена подкрепа,чрез ясно определение за идеологията на партията,линията, която поема и избора на новия лидер и ръководство.

 

      БСП се нуждае от силен лидер , зрял политик , ясен с възгледите и идеите си познат на партийните структори , обществото и другите политически партии и граждански сдружения.Човек доказал себе си във времето , неопетнен , честен и достоен,далеч от всякакви връзки с олигархията и лични и корпоративни интереси.Личност с нови идеи и ясна партийна платформа,водещ БСП към една лява социална политика,политика насочена  към благоденствието на народа,просперитета на страната и стремежа ни към европейската интеграция и общочовешки ценности ....

      Лидер силен на думи и убеждения,умерен в изказванията си и премерен в действията си-еднакво отдалечен от Първанов и Станишев и доста близък и приет от всеки в мнозинството.

      И накрая, нека пожелаем успех на нашите лидери довели ни до тук-

на др.Станишев в международната политика, като Председател на ПЕС ,а на

др.Първанов,достойно оттегляне от политиката и успех в попрището на научната си дейност и писането на мемоари.

 

      Редовият член чува и вижда,не забравя,но и не прощава!




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: orlivanov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 127139
Постинги: 64
Коментари: 33
Гласове: 170
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930